Onze Programma's

Wij hebben unieke programma’s samengesteld voor verschillende leeftijsgroepen. Bij alle programma’s is een ouder, of andere vorm van begeleiding, aanwezig die de ervaring samen met het kind beleeft.

De Stap van de Ontdekker

Vader-zoon weekend voor jongens van 9 tot 11 jaar

Tijdens dit weekend staan plezier, spel en verbinden centraal. Door de activiteiten en de mogelijkheid om één op één tijd met uw jongen door te brengen, in een veilige en natuurrijke omgeving, zal de relatie worden versterkt. Dit is een ervaring die beiden niet snel zullen vergeten. 

Lees meerLees meer

De Stap van de Krijger

Vader-zoon weekend voor jongens van 12 tot 14 jaar

Tijdens dit weekend gaan vader en zoon uitdagingen aan, delen ze levenservaringen met elkaar en leren ze elkaar beter kennen en begrijpen. Uw zoon staat op het punt om zijn pubertijd in te gaan en tijdens deze dagen leren zowel vader als zoon manieren om hier op een juiste manier mee om te gaan. 

Lees meerLees meer

De Stap van de Held

Een meerdaags programma voor jongens van 14 tot 18 jaar

Dit kamp is ontwikkeld om de transitie van jongens naar hun volwassenheid te vieren en te eren. Jongens gedragen zich anders dan mannen en er zal zowel fysiek als mentaal een verschuiving moeten plaatsvinden. Deze dagen richten zich op de mentale groei van jongens met hun vaders waarbij onze begeleiders de deelnemers met zorg en liefde ondersteunen. 

Lees meerLees meer

Moeder-Zoon Weekend

voor jongens vanaf 10 jaar oud

Tijdens het Moeder Zoon Weekend zijn zonen vanaf 10 jaar van harte welkom om samen met hun moeder op reis te gaan. Een avontuurlijke reis back to basic op een prachtige plek in de natuur. Samen met Agnes Eising heet ik jullie van harte welkom om te verbinden, jullie band te bekrachtigen vuur te maken, te waken, te spelen, in moedercirkel en jongenscirkel te zijn. Zowel een fysieke als innerlijke reis die jullie speciale band centraal stelt. Voor de moeders om zich bewust te worden dat je je zoon los kunt laten, dat je je eigen plek en ruimte inneemt als vrouw en voor de jongens om hun eigen pad te gaan bewandelen, vanuit respect voor elkaar, respect voor het mannelijke en het vrouwelijke.

Waar en wanneer: 3-4 juni 2023, Gennep (omgeving Nijmegen)

Kosten: 375 euro per koppel, all in

Aanmelden kan via info@maanbloem.nl

Vader-dochter Weekend

voor meiden vanaf 10 jaar oud

Een life changing en onvergetelijke ervaring met vaders en dochters back to basic samen op een prachtige plek in de natuur. Samen op avontuur, tijd voor elkaar, vuur maken, kortom samen op reis om jullie bijzondere band te bekrachtigen.

Jullie zullen binnen een veilige, natuurlijke omgeving de relatie vader-dochter extra bekrachtigen. Elkaar zien in wie je werkelijk bent om de band te verstevigen voor nu en in de toekomst. Om als vader je dochter te kunnen laten weten waarin je haar waardeert en om een beter begrip te krijgen in haar behoeftes tijdens de fase van haar overgang van meisje naar vrouw. Wat heeft een dochter daarin van haar vader nodig? Wat kan een vader in deze fase aan zijn dochter geven? De vader is de eerste man waarmee je als vrouw een relatie aangaat. De ontwikkeling van deze relatie is bepalend voor het aangaan van verdere relaties in de toekomst.

Waar en wanneer: 17-18 juni 2023, Gennep (omgeving Nijmegen)

Kosten: 375 euro per koppel, all in

Aanmelden kan via info@maanbloem.nl

Leadership Training

Rite of Passage Leadership Training Level 1

Wil je meer leren over een Rite of Passage?

Tijdens deze 3 daagse training met de Australiër Dr. Arne Rubinstein leer je de basis elementen van een rite of passage en op welke manier je dit toe kan passen in je eigen (werk)omgeving. Of je nu werkt met jongeren of niet, de tools die je leert kan je gebruiken om thuis of in een werk omgeving een transformerend proces te maken en begeleiden. 

Doordat de theorie afgewisseld wordt met veel praktische oefeningen leer je alles gemakkelijk te intergreren en gaan we allemaal op onze eigen manier door een proces van initiatie.

Lees meerLees meer