Onze Programma's

Wij hebben unieke programma’s samengesteld voor verschillende leeftijsgroepen. Bij alle programma’s is een vader, of andere mannelijke begeleider, aanwezig die de ervaring met het kind beleeft.

De Stap van de Ontdekker

Vader-zoon weekend voor jongens van 7 tot 11 jaar

Tijdens dit weekend staan plezier, spel en verbinden centraal. Door de activiteiten en de mogelijkheid om één op één tijd met uw jongen door te brengen, in een veilige en natuurrijke omgeving, zal de relatie worden versterkt. Dit is een ervaring die beiden niet snel zullen vergeten. 

Lees meerLees meer

De Stap van de Krijger

Vader-zoon weekend voor jongens van 12 tot 14 jaar

Tijdens dit weekend gaan vader en zoon uitdagingen aan, delen ze levenservaringen met elkaar en leren ze elkaar beter kennen en begrijpen. Uw zoon staat op het punt om zijn pubertijd in te gaan en tijdens deze dagen leren zowel vader als zoon manieren om hier op een juiste manier mee om te gaan. 

Lees meerLees meer

De Stap van de Held

Vijf daags zomerkamp voor jongens van 14 tot 16 jaar

Dit kamp is ontwikkeld om de transitie van jongens naar hun volwassenheid te bestempelen. Jongens gedragen zich anders dan mannen en er zal zowel fysiek als mentaal een verschuiving moeten plaatsvinden. Deze 5 dagen richten zich op de mentale groei van jongens met hun vaders waarbij onze begeleiders de deelnemers met zorg en liefde ondersteunen. 

Lees meerLees meer
man worden rite of passage initiatie jongen die man wordt