De Stap van de Ontdekker

Dit weekend is speciaal ontwikkeld voor jongens tussen de 9 en 11 jaar, samen met hun vaders (of andere mannelijke begeleider).

In onze drukke levens komt het niet vaak voor dat we de mogelijkheid hebben om een langere tijd met volle aandacht bij ons kind te zijn. De telefoon en internet zijn al snel een vorm van afleiding. Tijdens dit weekend programma zult u ervaren hoe het is om 100% aanwezig te zijn voor uw kind en hoeveel hij hiervan geniet. Door gebruik van spel, verhalen en de omgeving leren vader en zoon op een diepere manier met elkaar te verbinden, iets wat een noodzakelijke basis is voor de jaren die komen gaan.

Tijdens dit weekend zal uw kind:

  • veel tijd met zijn vader doorbrengen (waar hij enorm van zal genieten)
  • veel plezier en vriendjes maken
  • beter leren communiceren en zich beter leren uitdrukken
  • ervaren hoe het is om omringd te zijn door mannen die met zorg, liefde en volledige aandacht zijn unieke eigenschappen zien en benoemen
  • mentaal groeien

Ons volgende weekend is nog niet gepland. Schrijf je vast in en we houden je op de hoogte wanneer er een datum beschikbaar komt.

Locatie: N.t.b.

Deze kosten zijn per koppel en bevatten het weekend programma van zaterdag ochtend tot zondag middag, accommodatie, heerlijk gezond voedsel en een ervaring die jullie beiden nooit meer zullen vergeten. Jullie moeten zelf een tent en slaapspullen meebrengen.

Schrijf je nu in!Schrijf je nu in!