De Stap van de Held

Dit kamp is speciaal ontwikkeld voor jongens tussen de 14 tot 18 jaar, samen met hun vaders (of andere mannelijke begeleider).

Man worden … Wanneer wordt een jongen een man?

De fysieke veranderingen gebeuren vanzelf, maar mentaal moeten er ook grote verschuivigen plaatsvinden. Als dit laatste niet gebeurt, ontstaat er een ‘volwassen’ man die zich als een jongetje blijft gedragen. De groei tot gezonde volwassene is een proces dat niet aan jongeren zelf overgelaten kan worden. Het is een overgang die met zorg en aandacht moet worden begeleid door een gemeenschap oudere mannen.

“A woman can change an embryo to a boy, but only men can change the boy to a man. “ – Robert Bly

Tijdens deze dagen zijn vader en zoon helemaal los van hun dagelijkse leven. Geen computers, geen mobieltjes, geen andere vormen van afleiding. Ze leren op een nieuwe manier te verbinden met elkaar, met een groep en met zichzelf. Deze verbindingen zullen uw zoon op een positieve manier beïnvloeden en hem helpen met de verdere stappen in zijn leven.

Tijdens deze week zal uw jongen:

  • de relatie met zijn vader verdiepen
  • ‘echte’ levensverhalen te horen krijgen
  • meer zelfvertrouwen krijgen
  • leren over de relatie tussen mannen en vrouwen en hierdoor meer respect krijgen voor zijn moeder en vrouwen in het algemeen
  • leren om op een diepere laag te communiceren en zich uit te drukken 
  • nadenken over wat voor een man hij wil worden en wat hij daarvoor zal moeten doen (of laten)

Ons volgende kamp is 15-17 september 2023

Locatie: Gennep

Kosten: 678 euro

Deze kosten zijn per koppel en bevatten het uitgebreide programma, accommodatie, heerlijk gezond voedsel en een ervaring die jullie beiden nooit meer zullen vergeten. Jullie moeten zelf een tent en slaapspullen meebrengen, of jullie kunnen deze bij ons huren.

Schrijf je nu in!Schrijf je nu in!